NyheterPosted by Maria Thu, March 14, 2019 21:21:16

Lördagen den 23 februari hade vi vårt årsmöte i Missionshuset. Ett 35-tal medlemmar hade infunnit sig till mötet, som inleddes med kaffe och Björneborgsbakelse. Leif Lindén stod för en stunds underhållning med sång och musik.

Därefter vidtog årsmötesförhandlingarna med Christer Nordgren som ordförande och Lena Allbrink som sekreterare. Verksamhetsberättelse och revisionsberättelse lästes upp och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.
Därefter var det omval av tre styrelseledamöter för 2 år, Christer Nordgren, Claes Berglund och Maria Berglund samt nyval av Rolf Erlandsson.

Ett år kvar i styrelsen har: Lill Rylander, Bengt Bengtzing, Birgit Andersson och Lena Allbrink.
Posten som ordförande är fortfarande vakant

Efter avslutat möte tackade Christer för visat intresse och förklarade mötet avslutat. Många satt kvar en god stund vid borden för att få sig en pratstund om gamla minnen.

• Comments(0)//nyheter1.bjorneborgshembygdsforening.se/#post72